!!! NetBSD.se behöver din hjälp !!!
inskickat av Fredrik Carlsson
Det företag som NetBSD.se har sina maskiner hos i dag ska kanske lägga ner just den del där vi har vår verksamhet. Detta betyder att om vi inte lyckas hitta ett ställe som kan husera våra maskiner så kommer ALL NetBSD.se's verksamhet att försvinna inom kort, vilken vi tycker skulle vara väldigt tråkigt :(

Så har du möjlighet att sponsra oss med Co-location tveka inte att höra av dig. Det rör sig om tre stycken datorer alla av miditower modell, bandbredsförbrukningen är inte speciellt omfattande och det rör sig om ca 200-500MB / dag.

På grund av vi har lite speciella tjänster så kan vi tyvärr inte köra det på privata internetuppkopplingar.

Kontakt:
admin@netbsd.se
http://www.netbsd.se/artikel.php?pbn=20041213182849

© 2003-2008 NetBSD.se
Materialet som publicerats på denna sida tillhör respektive författare. Materialet får kopieras med förutsättning av att källanvisning medförs som i detta fall är www.netbsd.se. Eventuella kommentarer tillhör skrivande individ. All information erbjuds utan garanti på funktion och duglighet och NetBSD.se tar inget ansvar för händelser som åsakats på grund av något på denna sida. NetBSD är ett registrerat varumärke som tillhör The NetBSD Foundation. Alla varumärken och copyright på denna sida ägs av deras respektive ägare. Vår maskot går under BSD-licensen och är fri att användas.