NetBSD.SE Logotype
Meny
Välkommen till NetBSD.se

Sök bland pkgsrc/wip:Sök efter manual:
 


arkiv.netbsd.se,pkgsrc.netbsd.se
2004-08-14 10:48:41, Fredrik Carlsson

Efter ett strömavbrott som var i natt så har den maskin som kör tjänsterna arkiv.netbsd.se och pkgsrc.netbsd.se inte startat. Vet ej varför men det håller på och felsökas.
_____________________________________________

Maskinen hade stannat under fsck kontrollen och är nu igång igen, har dock stäng av apache ett tag för att kunna jobbat ikapp de mail som har köats upp under natten.
______________________________________________

På grund av att jag glömde kolla att databasen var felfri så blev tabellerna naturligtvis korrupta så nu tar det ännu längre tid då de måste repareras :(
_______________________________________________
Det gick inget vidare, ca 150 000 mail gick förlorare dvs halva maj hela juni, juli och en stor del av augusti. Inget kul alls.


skrivut.gif Utskriftsformat
© 2003-2008 NetBSD.se
Materialet som publicerats på denna sida tillhör respektive författare. Materialet får kopieras med förutsättning av att källanvisning medförs som i detta fall är www.netbsd.se. Eventuella kommentarer tillhör skrivande individ. All information erbjuds utan garanti på funktion och duglighet och NetBSD.se tar inget ansvar för händelser som åsakats på grund av något på denna sida. NetBSD är ett registrerat varumärke som tillhör The NetBSD Foundation. Alla varumärken och copyright på denna sida ägs av deras respektive ägare. Vår maskot går under BSD-licensen och är fri att användas.