NetBSD.SE Logotype
Meny
Välkommen till NetBSD.se

Sök bland pkgsrc/wip:Sök efter manual:
 


Uppdatering
2004-07-18 16:43:04, Viktor Holmlund

www.netbsd.se och forum.netbsd.se kan komma att vara väldigt långsamma att ladda under eftermiddagen. Detta på grund av uppdatering av diverse program. Mailen för NetBSD.se kommer att vara nere någon timme under uppdateringen. Beräknas vara färdigt runt 18:00 ikväll.

Ni behöver inte vara rädd för att mail ska tappas, vi har en sekundär MTA som tar hand om mailen tills vidare.

Vi hoppas ni har överseende med detta.

___________________________________________________________________

2004-07-19

KL: 01:00

Uppdateringen blev försenad p.g.a många omständigheter. Huvudsidan har varit nere stundvis under omstarning av maskinen. Nu ska dock allt fungera som det ska, det gäller alla tjänster som det berör.


skrivut.gif Utskriftsformat
© 2003-2008 NetBSD.se
Materialet som publicerats på denna sida tillhör respektive författare. Materialet får kopieras med förutsättning av att källanvisning medförs som i detta fall är www.netbsd.se. Eventuella kommentarer tillhör skrivande individ. All information erbjuds utan garanti på funktion och duglighet och NetBSD.se tar inget ansvar för händelser som åsakats på grund av något på denna sida. NetBSD är ett registrerat varumärke som tillhör The NetBSD Foundation. Alla varumärken och copyright på denna sida ägs av deras respektive ägare. Vår maskot går under BSD-licensen och är fri att användas.