NetBSD.SE Logotype
Meny
Välkommen till NetBSD.se

Sök bland pkgsrc/wip:Sök efter manual:
 


Önskelista
2004-12-04 00:07:59 inskickat av Fredrik Carlsson

ÖvrigtHej på er!
Våra tjänster fortsätter att vara populära och vi har nu börjat planera för en till databas-server som ska vara en relativt kraftfull maskin. Vi är dock beroende av donationer så om några av er som använder/gillar våra olika tjänster känner att ni har pc hårdvara över som ni inte använder och kan tänka er att donera hör av er.

Saker som kommer behövas är:
Chassi
Minne (> 512MB)
Moderkort
CPU (>600MHz)
Diskar (> 20GB, gärna flera så någon form av raid kan köras)
Nätverkskort

Vi kan inte erbjuda så mycket förutom en tuff @netbsd.se emailadress eller någon form av subdomän och ett löfte om att våra tjänster kommer fortsätta fungera bra.


skrivut.gif Utskriftsformat mail.gif Skicka artikeln till någon


Kommentarer tillhörande (Önskelista)


Namn (tomt = anonym):
Din email:


© 2003-2008 NetBSD.se
Materialet som publicerats på denna sida tillhör respektive författare. Materialet får kopieras med förutsättning av att källanvisning medförs som i detta fall är www.netbsd.se. Eventuella kommentarer tillhör skrivande individ. All information erbjuds utan garanti på funktion och duglighet och NetBSD.se tar inget ansvar för händelser som åsakats på grund av något på denna sida. NetBSD är ett registrerat varumärke som tillhör The NetBSD Foundation. Alla varumärken och copyright på denna sida ägs av deras respektive ägare. Vår maskot går under BSD-licensen och är fri att användas.