NetBSD.SE Logotype
Meny
Välkommen till NetBSD.se

Sök bland pkgsrc/wip:Sök efter manual:
 


BSD-träff i Juni
2007-03-23 10:44:28 inskickat av Janne Johansson

NyheterÄven om Slackathon 2007 är aningens åt OpenBSD-hållet, och syftar till att ta in donationer till OpenBSD/SSH, så är det definitivt välkommet med besökare som gillar alla andra BSD:er! (även om ni inte donerar)

Minst två av de hittils bokade talarna vurmar starkt för NetBSD, så det är inte helt för OpenBSD även om en och annan blåsfisk lär synas på folks T-shirts.

Fritt inträde, cafeteria kommer finnas och skoj folk utlovas!

http://www.slackathon.se för mer information, den kommer uppdateras löpande allteftersom saker blir spikade.

Vill nån sälja NetBSD-prylar (tshirtar eller liknande) på plats så är ni varmt välkomna, likaså insamlingar för NetBSDs räkning.


skrivut.gif Utskriftsformat mail.gif Skicka artikeln till någon


Kommentarer tillhörande (BSD-träff i Juni)


Namn (tomt = anonym):
Din email:


© 2003-2008 NetBSD.se
Materialet som publicerats på denna sida tillhör respektive författare. Materialet får kopieras med förutsättning av att källanvisning medförs som i detta fall är www.netbsd.se. Eventuella kommentarer tillhör skrivande individ. All information erbjuds utan garanti på funktion och duglighet och NetBSD.se tar inget ansvar för händelser som åsakats på grund av något på denna sida. NetBSD är ett registrerat varumärke som tillhör The NetBSD Foundation. Alla varumärken och copyright på denna sida ägs av deras respektive ägare. Vår maskot går under BSD-licensen och är fri att användas.