NetBSD.SE Logotype
Meny
Välkommen till NetBSD.se

Sök bland pkgsrc/wip:Sök efter manual:
 


N3P - Vill du plugga Open Source?
2006-01-08 15:04:19 inskickat av Claes Magnusson

NyheterN3P - Vill du plugga Open Source?

Vi på N3P har några få platser kvar till vårens start av KY-utbildningen Projektentreprenör inom Open Source. Utbildningen är två år, kostnadsfri och berättigar till studiemedel. N3P har klassrum vid Stureplan mitt i Stockholm, men hela utbildningen kan också läsas på distans oavsett var du befinner dig i världen.

Läs mer på http://n3p.se/ och ansök nu på http://n3p.se/ansokan.php

Utbildningen startar måndagen den 30 januari 2006.

Det saknas duktiga projektledare, säljare, intraprenörer och entreprenörer som kan analysera, föreslå och genomföra projekt med fri och öppen källkod i företag och organisationer. Och tänka affärsmässigt, inte bara tekniskt. Bristen på sådana projektentreprenörer är ett stort hinder för företag och organisationer som överväger byta till Open Source.

En tredjedel av utbildningen handlar om Open Source, en tredjedel är en affärsskola med projektledning, marknadsföring, utveckling av affärer och produkter samt försäljning och den sista tredjedelen är praktik ute på företag som är intresserade och vill utveckla sin verksamhet med hjälp av Open Source.

Jag som skriver detta är en av initiativtagarna till skolan och har ni några frågor, maila oss på info@n3p.se eller ring 0200-210 999.

M v h


- Claes

PS. Jo, vi kör ofta Mac, alla studenter har iBook och därmed Darwin. Vi har kört Open Source i tolv år. Nej, för oss är inte Open Source en religion, det är en affärsmöjlighet. Jo, vi föredrar BSD-licenser men respekterar alla licenser. Det är affärerna KRING Open Source våra studenter vill åt; service, support, utbildning, konsulting, översättning, dokumentation, produkt- och tjänsteutveckling etc. Nej, vi tycker inte det är fel att RedHat just nu värderas till $ 5,322,625,920, d v s kring 42 miljarder kronor. Jo, vi hade älskat om din framtida verksamhet inom Open Source blivit värd lika mycket...


skrivut.gif Utskriftsformat mail.gif Skicka artikeln till någon


Kommentarer tillhörande (N3P - Vill du plugga Open Source?)


Namn (tomt = anonym):
Din email:


© 2003-2008 NetBSD.se
Materialet som publicerats på denna sida tillhör respektive författare. Materialet får kopieras med förutsättning av att källanvisning medförs som i detta fall är www.netbsd.se. Eventuella kommentarer tillhör skrivande individ. All information erbjuds utan garanti på funktion och duglighet och NetBSD.se tar inget ansvar för händelser som åsakats på grund av något på denna sida. NetBSD är ett registrerat varumärke som tillhör The NetBSD Foundation. Alla varumärken och copyright på denna sida ägs av deras respektive ägare. Vår maskot går under BSD-licensen och är fri att användas.