NetBSD.SE Logotype
Meny
Välkommen till NetBSD.se

Sök bland pkgsrc/wip:Sök efter manual:
 


Tack för era donationer!
2005-07-20 13:48:40 inskickat av Emil Hessman

Nyheter"Tack för era donationer!" (Thank you for your donations!) lyder överskriften på ett e-postmeddelande som Christos Zoulas skickat till sändlistan netbsd-announce@.

Christos vill, på stiftelsens (NetBSD Foundation) vägnar, tacka alla de som bidragit med donationer efter NetBSD-projektets rop på hjälp[1]. Inom loppet av en månad donerades runt $27 000 USD vilket motsvarar ungefär 210 600 SEK.

En stor del av pengarna har använts för att införskaffa fem nya maskiner. Se Thank you for your donations! för mer information.

Se även:
[1]: Donera till NetBSD

Donations to The NetBSD Foundation
The NetBSD Foundation, Inc.


skrivut.gif Utskriftsformat mail.gif Skicka artikeln till någon


Kommentarer tillhörande (Tack för era donationer!)


Namn (tomt = anonym):
Din email:


© 2003-2008 NetBSD.se
Materialet som publicerats på denna sida tillhör respektive författare. Materialet får kopieras med förutsättning av att källanvisning medförs som i detta fall är www.netbsd.se. Eventuella kommentarer tillhör skrivande individ. All information erbjuds utan garanti på funktion och duglighet och NetBSD.se tar inget ansvar för händelser som åsakats på grund av något på denna sida. NetBSD är ett registrerat varumärke som tillhör The NetBSD Foundation. Alla varumärken och copyright på denna sida ägs av deras respektive ägare. Vår maskot går under BSD-licensen och är fri att användas.