NetBSD.SE Logotype
Meny
Välkommen till NetBSD.se

Sök bland pkgsrc/wip:Sök efter manual:
 


pkgsrc
2005-05-20 23:20:05 inskickat av Fredrik Carlsson

Nyheterpkgsrc blir bara större och större och en intressant graf för dig som vill se det hela lite mer visuellt finns här.

pkgsrc innehåller idag ca 5510 paket och framtiden ser ljus ut då bland annat Sun har sponsrat NetBSD projektet med maskiner för att pkgsrc ska fungera ännu bättre än vad det gör i dag på Solaris >= 8.

Vill du ha ett snabbt sökverktyg för konsolen så kan du använda pkgse som styr sina frågor mot http://pkgsrc.netbsd.seskrivut.gif Utskriftsformat mail.gif Skicka artikeln till någon


Kommentarer tillhörande (pkgsrc)


Namn (tomt = anonym):
Din email:


© 2003-2008 NetBSD.se
Materialet som publicerats på denna sida tillhör respektive författare. Materialet får kopieras med förutsättning av att källanvisning medförs som i detta fall är www.netbsd.se. Eventuella kommentarer tillhör skrivande individ. All information erbjuds utan garanti på funktion och duglighet och NetBSD.se tar inget ansvar för händelser som åsakats på grund av något på denna sida. NetBSD är ett registrerat varumärke som tillhör The NetBSD Foundation. Alla varumärken och copyright på denna sida ägs av deras respektive ägare. Vår maskot går under BSD-licensen och är fri att användas.