NetBSD.SE Logotype
Meny
Välkommen till NetBSD.se

Sök bland pkgsrc/wip:Sök efter manual:
 


Status.
2004-05-03 10:40:46 inskickat av Fredrik Carlsson

NyheterEfter att pkgsrc.netbsd.se inte blivit uppdaterad sedan den 17 April så lyckades vi igår köra en manuell uppdatering. Förhoppningsvis så kommer det hela att så småningom att gå tillbaka till de automatiska nattliga uppdateringarna, men för tillfället är det några småsaker som inte vill sig.


Känner du att du vill prata *BSD med någon annan från Sverige? eller kanske har ett problem du inte får ordning på?, prenumerera på BUS, BSD Users Sweden.

BUS-arkiv

För att bli medlem titta in här
Eller skicka ett mail till majordomo@stacken.kth.se med meddelandetexten "subscribe bus".


skrivut.gif Utskriftsformat mail.gif Skicka artikeln till någon


Kommentarer tillhörande (Status.)


Namn (tomt = anonym):
Din email:


© 2003-2008 NetBSD.se
Materialet som publicerats på denna sida tillhör respektive författare. Materialet får kopieras med förutsättning av att källanvisning medförs som i detta fall är www.netbsd.se. Eventuella kommentarer tillhör skrivande individ. All information erbjuds utan garanti på funktion och duglighet och NetBSD.se tar inget ansvar för händelser som åsakats på grund av något på denna sida. NetBSD är ett registrerat varumärke som tillhör The NetBSD Foundation. Alla varumärken och copyright på denna sida ägs av deras respektive ägare. Vår maskot går under BSD-licensen och är fri att användas.