NetBSD.SE Logotype
Meny
Välkommen till NetBSD.se

Sök bland pkgsrc/wip:Sök efter manual:
 


Ny satsning på CVS-tjänsterna
2007-04-20 19:26:02 inskickat av NetBSD.se

NetBSD.seDet är efter mycket arbete som vi stolt kan meddela (ett lite sent tillkännagivande) att vi har en ny cvs-maskin på plats. Vi kan via pengar från IIS (Internetinfrastruktur stiftelsen) och via en väldigt fin Internetuppkoppling som är sponsrad av Lysator nu åter erbjuda anoncvs, cvsup samt något som är nytt för oss rsync, cvsweb och en www-spegel.

Maskinen är av fabrikatet Dell och modellen är en Poweredge 2950 med väldigt mycket resurser som vi hoppas skall hålla ett bra tag framöver (mer info finns under maskiner i menyn).

Om du vill börja använda de nya tjänsterna så finns mer information på följande ställen:

http://www.netbsd.se/anoncvs_se.php
http://www.netbsd.se/cvsup_se.php
http://www.netbsd.se/cvsweb_se.php
http://www.netbsd.se/rsync_se.php
http://www.netbsd.se/www_se.php

Vi uppdaterar ungefär 130GB data eller 1 miljoner filer flera gånger per dygn.

Vi påbörjade arbetet med planering redan i September, och det har varit hårt arbete ända tills för några veckor sedan med att få igång allt (vi har totalt kört igång tre nya maskiner). Så testa gärna våra nya tjänster, vi behöver er för att kunna trimma in dem rätt för framtiden.

Vi vill tacka följande som har gjort detta möjligt:


  • InternetInfrastruktur stiftelsen (för medel ur Internetfonden)

  • Lysator (Serverplats samt InternetUppkoppling)

skrivut.gif Utskriftsformat mail.gif Skicka artikeln till någon


Kommentarer tillhörande (Ny satsning på CVS-tjänsterna)


Namn (tomt = anonym):
Din email:


© 2003-2008 NetBSD.se
Materialet som publicerats på denna sida tillhör respektive författare. Materialet får kopieras med förutsättning av att källanvisning medförs som i detta fall är www.netbsd.se. Eventuella kommentarer tillhör skrivande individ. All information erbjuds utan garanti på funktion och duglighet och NetBSD.se tar inget ansvar för händelser som åsakats på grund av något på denna sida. NetBSD är ett registrerat varumärke som tillhör The NetBSD Foundation. Alla varumärken och copyright på denna sida ägs av deras respektive ägare. Vår maskot går under BSD-licensen och är fri att användas.