NetBSD.SE Logotype
Meny
Välkommen till NetBSD.se

Sök bland pkgsrc/wip:Sök efter manual:
 


Vi på NetBSD.SE önskar er alla en skön sommar.
2006-06-17 23:32:38 inskickat av Viktor Holmlund

NetBSD.seEfter en lång vinter och kall vår vädrar vi äntligen sommarluft. NetBSD.se kommer onekligen vara lite mindre aktivt nu under sommaren, då många av oss jobbar samt (solar, badar och annat trevligt). Skulle det förhålla sig som så att du/ni tycker det är alldeles för lite som händer så kan alltid guider/artiklar skickas in och det är ständigt någon som ser till att de blir publicerade.

Vi planerar att göra en resa till Stockholm lite längre fram i sommaren för att göra lite uppdateringar av serverparken m.m, men mer om detta kan ni läsa senare, så stay tuned=)

Ha nu en trevlig sommar!

jordgubbar

Mvh,

NetBSD.SE


skrivut.gif Utskriftsformat mail.gif Skicka artikeln till någon


Kommentarer tillhörande (Vi på NetBSD.SE önskar er alla en skön sommar.)


Namn (tomt = anonym):
Din email:


© 2003-2008 NetBSD.se
Materialet som publicerats på denna sida tillhör respektive författare. Materialet får kopieras med förutsättning av att källanvisning medförs som i detta fall är www.netbsd.se. Eventuella kommentarer tillhör skrivande individ. All information erbjuds utan garanti på funktion och duglighet och NetBSD.se tar inget ansvar för händelser som åsakats på grund av något på denna sida. NetBSD är ett registrerat varumärke som tillhör The NetBSD Foundation. Alla varumärken och copyright på denna sida ägs av deras respektive ägare. Vår maskot går under BSD-licensen och är fri att användas.