NetBSD.SE Logotype
Meny
Välkommen till NetBSD.se

Sök bland pkgsrc/wip:Sök efter manual:
 


anoncvs.se.netbsd.org, cvsup.se.netbsd.org
2005-08-09 12:46:50 inskickat av Fredrik Carlsson

NetBSD.seanoncvs.se.netbsd.org, cvsup.se.netbsd.org har varit otillgängliga sedan ett par veckor, nu är de åter igång igen.

Kan sägas att nu när maskinen kom igång igen så verkar som att folks cronjobb har vaknat till liv. Maskinen får för tillfället väldigt många förfrågningar så bli inte irriterade om den upplevs som långsam. "Proppen" kommer att släppa framåt dagen.

Vet än så länge inte vad som orsakade nertiden, återkommer med mer information när vi vet.skrivut.gif Utskriftsformat mail.gif Skicka artikeln till någon


Kommentarer tillhörande (anoncvs.se.netbsd.org, cvsup.se.netbsd.org)


Namn (tomt = anonym):
Din email:


© 2003-2008 NetBSD.se
Materialet som publicerats på denna sida tillhör respektive författare. Materialet får kopieras med förutsättning av att källanvisning medförs som i detta fall är www.netbsd.se. Eventuella kommentarer tillhör skrivande individ. All information erbjuds utan garanti på funktion och duglighet och NetBSD.se tar inget ansvar för händelser som åsakats på grund av något på denna sida. NetBSD är ett registrerat varumärke som tillhör The NetBSD Foundation. Alla varumärken och copyright på denna sida ägs av deras respektive ägare. Vår maskot går under BSD-licensen och är fri att användas.