NetBSD.SE Logotype
Meny
Välkommen till NetBSD.se

Sök bland pkgsrc/wip:Sök efter manual:
 


Uppdateringar på pkgsrc.netbsd.se
2005-05-25 20:52:32 inskickat av admin@netbsd.se

NetBSD.sepkgsrc.netbsd.se har fått sig en hel del uppdateringar i form av nya funktioner samt en del stiländringar.

Sidan har fått ett nytt ansikte utåt och en del finjusteringar och optimeringar har implementerats.

För att nämna de största nyheterna:
Två tabeller har tillkommit på startsidan, där ni på ett enkelt och lättnavigerat sätt kan följa och se de senaste paketen som blivit ditlagda, samt de som blivit borttagna ur pkgsrc. Därefter kan du även följa den senaste vulninformationen som uppdateras dagligen, så du lätt kan hålla dig uppdaterad att dina paket är up-to-date.
Kategorierna finns inte längre på huvudsidan utan är förpassade till menyn istället, vilket gör det lättare att navigera när du väl är inne och kollar på ett paket, samt att det highlightar kategorin/paketet du förnärvarande läser om.
En annan sak som tidigare nämnts, men värd att ta upp återigen, är att vi genererat en statistisk graf över totala antalet paket i pkgsrc samlingen som ni är välkommen att
inspektera. I övrigt är det färgändringar samt fontändringar som tillkommit.

Håll till godo!

pkgsrc.netbsd.se

/NetBSD.SE


skrivut.gif Utskriftsformat mail.gif Skicka artikeln till någon


Kommentarer tillhörande (Uppdateringar på pkgsrc.netbsd.se)


Namn (tomt = anonym):
Din email:


© 2003-2008 NetBSD.se
Materialet som publicerats på denna sida tillhör respektive författare. Materialet får kopieras med förutsättning av att källanvisning medförs som i detta fall är www.netbsd.se. Eventuella kommentarer tillhör skrivande individ. All information erbjuds utan garanti på funktion och duglighet och NetBSD.se tar inget ansvar för händelser som åsakats på grund av något på denna sida. NetBSD är ett registrerat varumärke som tillhör The NetBSD Foundation. Alla varumärken och copyright på denna sida ägs av deras respektive ägare. Vår maskot går under BSD-licensen och är fri att användas.