NetBSD.SE Logotype
Meny
Välkommen till NetBSD.se

Sök bland pkgsrc/wip:Sök efter manual:
 


Medarbetare till NetBSD.se
2005-04-25 22:05:52 inskickat av admin@netbsd.se

NetBSD.seMedarbetare till NetBSD.se

Vi söker just nu efter ytterligare en person som skulle vilja hjälpa till med NetBSD.se. Det finns ingen form av ekonomisk ersättningar men det är heller ingen som kräver att du ska vara tillgänglig 24/7, ett krav är dock att några timmar per vecka kan läggas. Våra sidor har ca 1 miljon träffar och 7 - 80 000 besökare per månad och det ökar hela tiden.

Nedan följer ett urval av NetBSD.se's tjänster.

lists.netbsd.se
arkiv.netbsd.se
pkgsrc.netbsd.se
man.netbsd.se
forum.netbsd.se
www.netbsd.se
Mail hantering (ca 3100mail/dag)
cvsup.se.netbsd.org
anoncvs.se.netbsd.org

Vi använder oss till största delen av NetBSD som operativsystem men även Solaris och FreeBSD finns.

Programvaror som används är:

MySQL (replikering, standalone)
Apache, uteslutande php.
Massor av postfix samt spamassassin.

NetBSD.se körs idag på fyra dedikerade maskiner + ett par andra som kör diverse tjänster.

Många av våra tjänster handlar till stor del av saker vi har skrivit själva så förutom www sidorna är det en hel del saker bakom fasaden som behövs för att allt ska fungera. Med detta vill vi ha sagt att du får gärna ha bra koll på PHP, C, CPP, shellscript.

Tycker du ovanstående verkar intressant så skicka ett mail till admin@netbsd.se

Du kommer att börja med att skriva artiklar och hjälpa till och när vi känner att vi litar på varandra och du även är intresserad så kommer mer ansvar att tilldelas.

(Tolka nu inte detta som att vi är ute efter folk som är experter inom dessa områden utan mer som att du har hyffsade grundkunskaper och är intresserad av att lära dig)

Så vad är vi ute efter? En person som på sikt kan hjälpa till med driften av NetBSD.se och till att börja med visa sitt intresse, skriva artiklar m.m. Tills vi känner att det är dags att gå vidare.

Mediet vi använder för att kommunicera med varandra är nästan enbart IRC.


skrivut.gif Utskriftsformat mail.gif Skicka artikeln till någon


Kommentarer tillhörande (Medarbetare till NetBSD.se)


Namn (tomt = anonym):
Din email:


© 2003-2008 NetBSD.se
Materialet som publicerats på denna sida tillhör respektive författare. Materialet får kopieras med förutsättning av att källanvisning medförs som i detta fall är www.netbsd.se. Eventuella kommentarer tillhör skrivande individ. All information erbjuds utan garanti på funktion och duglighet och NetBSD.se tar inget ansvar för händelser som åsakats på grund av något på denna sida. NetBSD är ett registrerat varumärke som tillhör The NetBSD Foundation. Alla varumärken och copyright på denna sida ägs av deras respektive ägare. Vår maskot går under BSD-licensen och är fri att användas.